Odlična kupovina i za tocotrienols i dobiva sjajne kritike.

Kvaliteta hrane, poput tla koja je izvedena iz promjene iz promjene količine vitamina K2 u razini vitamina D3 u vašem tijelu, smanjuju učinkovitost magnezija K2poornog magnezija za crijeva ili upalne bolesti crijeva i lijekove poput antibioti

Vitamin K2 Beneficije za zdravlje kostiju

Istraživanje pokazuje da vitamin K2 pomaže u izgradnji i održavanju snažnih kostiju.

Osteokalcin, hormon za izgradnju kostiju, zahtijeva da se napravi vitamin K2.

i, vitamin K2 je mnogo učinkovitiji u povećanju osteokalcina od vitamina K2 od vitamina K1. Dodaci vitamina K2 povećavaju razinu osteokalcina za 7-8 puta više od vitamina K1 na identičnim razinama doziranja (R).

Vitamin K2 može pomoći i gustoći kostiju i smanjenju rizika od loma kostiju.

Rigorozno kliničko ispitivanje vitamina K2 pomoglo je poboljšanju gustoće kostiju koliko i terapije lijekovima (R).

Drugo istraživačko ispitivanje pokazalo je da je 45 mg/dan vitamina K2 poboljšao sadržaj minerala kostiju i širinu kosti kosti u žena u postmenopauzi (R).

Napominjemo, ovo je bilo veliko kliničko ispitivanje koje je provedeno tijekom tri godine, što jača valjanost rezultata.

Povezani post: 5 razloga zašto djeca trebaju dodatak vitaminu K2

vitamin K2 poboljšava kardiovaskularno zdravlje

vitamin K2 može imati neke efekte protiv starenja kada u pita na kardiovaskularni sustav.

Na primjer, visoki unos vitamina K2 povezan je sa smanjenom razinom kardiovaskularne kalcifikacije, kardiovaskularnog morbiditeta i smrtnosti u brojnim studijama (R, R, R).

Studija o 215 žena u postmenopauzi koje su primale vitamin K2 imalo je (R):

Smanjena tjelesna masnoća, posebno visceralna masnoća (štetna masnoća u vašem području trbušnih organa), smanjila je tjelesnu težinu koja je poboljšana razina adiponektina (regulira proboj glukoze i masti)

Štoviše, ovo je bila trogodišnja studija, što je vjerojatno da će njegova prednosti na težini i gubitka masti biti dugotrajne. Kao što možda znate, zdrava tjelesna težina i niže trbušne masti pomažu u smanjenju rizika od glavnih bolesti poput srčanih bolesti.

Kako vitamin K2 pomaže zdravljem srca?

vitamin K2 odgovoran je za aktiviranje proteina u tijelu zvanom GLA-proteini.

Jedan od GLA proteina koji sudjeluju u kardiovaskularnom zdravlju je matrični GLA protein.

Matrix GLA protein je uključen u pomaganje faktoru rasta koji je uključen u izgradnju kostiju, ali i reguliranje vaskularnog glatkih mišića Stanice (R).

Drugi način gledanja na to je da vjerojatno čuva kalcij tamo gdje treba biti; U kostima, a ne u vašem srcu.

Više podržavajuće kardiovaskularne prednosti vitamina K za zdravlje srca uključuju:

Vitamin K2 blokira kalcifikaciju krvnih žila (stanice vaskularnog glatkih mišića) (R) .MK -7 Suplementacija smanjuje markere krutosti arterijske u postmenopauzijske žene (R).

Jedna mala studija bolesnika s teškom bubrežnom bolešću dobila je vitamin K2 (R). Ukupni kolesterol se poboljšao, kao i smanjenje “lošeg” ili LDL kolesterola.

U ranim istraživanjima životinja, vitamin K2 (R):

Smanjena bolest srca (u torakalnoj aorti) Smanjeni ukupni kolesterol u sadržaju kolesterola u torakalnom luku smanjeni su oznake upale, a prekomjerno zgrušavanje također su značajno poboljšani

mogu smanjiti negativne učinke lijekova s statinom

Statinski lijekovi inhibiraju funkciju vitamina K. Teoretski, suplementacija može pomoći u smanjenju nekih negativnih nuspojava ovih lijekova (R).

Vitamin K2 može smanjiti starenje mitohondrija

Mitohondrije su električne energete u većini stanica u većini stanica tijela. Bolesti starenja poput Parkinsonove bolesti i drugih neurodegenerativnih bolesti povezane su s mitohondrijskom disfunkcijom.

vitamin K2 u mitohondrijama mozga je visoko koncentriran, s visokom razinom aktivnosti MK-4 u astrocite u mozgu (R).

Vitamin K2 i koenzim Q10 mitohondrija dijele slične strukture i obje su uključene u zdravlje mitohondrija unutar svake stanice.

Zašto je ovo važno spriječiti simptome starenja i zaštititi Mitohondrije?

Vitamin K2 presudan je u stvaranju energije ili transporta elektrona [R]. Ovaj hranjivi sastojak je antioksidans u tijelu koji pomaže u smanjenju starenja mitohondrija u gotovo svim tipovima stanica (R).

Nedavno je vitamin K2 visoke doze kao menatarenon značajno smanjio rizik od loma kod Alzheimerovih bolesnika. Ovaj je poremećaj povezan s disfunkcijom mitohondrija (R).

vitamin K2 pomaže u smanjenju dijabetesa komplikacija

Dijabetes tipa 2 uzrokuje da tijelo brže ostari zbog oštećenja prekomjerne glukoze u tijelu kao i često prateći povišenje u cirkulacijskim hormonima.

Dijabetes je multifaktorijalne prirode, ali prehrana je kamen temeljac za ublažavanje njegovih učinaka.

i vitamin K1 i K2 mogu umanjiti rizik od toga Dijabetes (R).

Nedavna studija čak pokazuje da visoki unos vitamina K2 može umanjiti rizik od metaboličkog sindroma i inzulinske rezistencije [R].

Druga velika nizozemska studija otkrila je da su obojica oboje oboje oboje oboje Vitamin K1 i K2 bili su povezani sa smanjenjem rizika od dijabetesa za oko 20% (R).

Oblik vitamina K2 nazvan menatarenon na 90 mg dnevno (koji je puno) nasuprot indeksu osjetljivosti na inzulinsku osjetljivosti na placebo i karboksilirani osteokalcin u razdoblju od 4 tjedna i dobro je toleriran (R).

U životinjskom modelu, vitamin K2 također pomaže u normalizaciji glukoze u krvi (R ).

vitamin K2 može pomoći u sprečavanju komplikacija bubrežnih bolesti

nedostatak vitamina K2 među teškim bolestima bubrega, nazvanom bolest bubrega u završnom stadiju, povećava rizik od aortne kalcifikacije za gotovo 3 puta ( R).

Tri klinička ispitivanja vitamina K2 dana pacijentima na hemodijalizi rezultirala su poboljšanjem proteina matriksa GLA, što inhibira kalcifikaciju.

Prvi od njih utvrdio je da je većina bolesnika s hemodijalizom imaju nedostatak vitamina K (R).

„Farmakološki“ ili velike doze vitamina K bile su sigurne i korisne povezane s poboljšanjem proteina matriksa GLA (R).

Druga studija druga studija Otkrili su iste rezultate: dubok nedostatak vitamina K2 s poboljšanjima brojnih parametara nakon dodavanja u visokim dozama (R).

Čini se da vitamin K2 također smanjuje krutost arterija u bolesnika s hemodijalizom (R).

Trenutno vitamin K2 nije dio standarda skrbi u bolesnika s bolestima bubrega. Mnogi su na varfarinu, pa se prvo treba razgovarati o uporabi vitamina K2. Veći unos vitamina K2, uključujući smanjenje rizika od raka prostate od 63% (R).

Visoki unos i vitamina K1 i vitamina K2 povezan je sa smanjenjem smrtnosti od svih uzroka i smanjenju raka Stope (R).

vitamin K2 mogu povećati stopu preživljavanja bolesnika s karcinomom jetre (hepatocelularni karcinom) i mogu smanjiti recidiv raka jetre. i poboljšati preživljavanje (R, R, R).

Važno je napomenuti da je ovo istraživanje preliminarno, ali vitamin K2 kao dio zdravog načina života vjerojatno će smanjiti rizik od više vrsta raka.

Vitamin K2 može poboljšati zdravlje mozga

Niski unos vitamina K, povezan je s ranim početkom Alzheimerove bolesti (R).

Ovaj hranjivi sastojak može biti koristan Za mozak jer je vitamin K2 potreban za proizvodnju tvari u mozgu zvanom sfingolipidi. Oni su uključeni u izradu strukture neurona.

istraživanje provedeno posljednjih godina povezano je sfingolipid s procesom starenja, uključujući poremećaje poput Alzheimerove bolesti i Parkinsonove bolesti (R).

vitamin K2 je također uključen u formiranje mijelina, zaštitnog premaza živaca.

Istraživanje na životinjama pokazuje da dodatak vitamina K2 može smanjiti koronarnu kalcifikaciju i poboljšati metabolizam lipida kao gore, podržavajući korisnu ulogu u zdravljem u moždanom zdravlju.

Natto, koji je bogat vitaminom K2, smanjio je razvoj B amiloida u mozgu životinja (R).

Nedavna studija također je pokazala da su K2 smanjeni simptomi anksioznosti i Depresija kod štakora (R).

Iako je prerano reći da vitamin K2 djeluje isto kod ljudi, vitamin K2 sigurno u međuvremenu ne može naštetiti.

Istraživanje vitamina K2 u nastajanju

U trostruko-negativnim stanicama karcinoma dojke, vitamin K2 bio je u stanju smanjiti rast stanica raka (R, R).

vitamin K2 ima slične prednosti u staničnim studijama raka prostate (R kao i stanice raka pluća i stanice raka leukemije (R).

Sve ove stanične studije su preliminarne.

suplementacija vitamina K2 i Doziranje

Važno je zapamtiti da nijedan hranjivi sastojak ne djeluje u izolaciji. Sve hranjive tvari djeluju zajedno bolje kada su u ravnoteži s drugim hranjivim tvarima. Na primjer, vitamin K2 bolje funkcionira s odgovarajućim količinama vitamina D i A ( R).

Za vrlo temeljit opis oblika i doziranja vitamina K2, kliknite ovdje, posjetite blog Chrisa Masterjohna o vitaminu K2.

Doze vitamina K2 u studijama na ljudskim studijama se uvelike razlikuju, uvelike se razlikuju, Tipično od sitnih doza od 90 mikrograma do velikih doza od 90 mg; ovo je razlika u rasponu od 1000 nabora u rasponu. Sve su te doze bile sigurne.

U prirodi se vitamin K2 javlja u više oblika.

za najbolje Vitamin K2 dodatak, možda je pametno dobiti vrste koje imaju i MK-4 i MK-7.

Ostale sorte menakinona postoje, ali do sada imaju mnogo manje istraživanja.

Rizici vitamina K2

Nema toksičnosti u vitaminu K iz hrane ili dodataka u bilo kojem od njegovih različitih oblika vitamina K1 ili K2 (R). Stoga nije postavljena gornja granica za sigurnost za unos.

Preporučeni dnevni unos za vitamin K je 90 ug za žene i 120 UGS za muškarce: Ove preporuke ne uzimaju u obzir moguće K2 koristi za zdravlje za zdravlje Osim faktora zgrušavanja.

Ako ste na varfarinu ili drugim lijekovima za razrjeđivanje krvi, prije dodavanja bilo kojeg vitamina k. U suprotnom, prijavite se sa svojim pružateljem zdravstvene zaštite. K2 je u osnovi netoksičan, bez poznatih štetnih učinaka suplementacije. Međutim, ako ste alergični na bilo koji od sastojaka dodataka vitaminu K2, najbolje je izbjeći ga.

Izjava o odricanju odgovornosti: Informacije na ovoj web stranici nije procijenila hrana & amp; Uprava za lijekove ili bilo koje drugo medicinsko tijelo i dijeli se samo u obrazovne svrhe. Iako su postovi zdravih RD -a podržani istraživanjima, vi ste jedinstveni, tako da morate tražiti skrb od vlastitog dijetetičara ili pružatelja zdravstvene zaštite. Ovaj post nije namijenjen dijagnosticiranju ili liječenju bilo kakvih uvjeta. Prije nego što napravite promjene u režimu dodataka ili životni stil, obratite se svom liječniku ili liječniku.

Najbolje kapsule vitamina E drastično se razlikuju od nekvalitetnog vitamina e.

Kada je u pitanju vitamin e , trebali biste dobiti svih 8 prirodnih vrsta u svojoj prehrani i dodacima kada je potrebno za najbolje zdravlje.

Prirodni oblici vitamina E uvijek su bolji od sintetičkih dodataka vitamina E. U ovom postu na blogu saznajte što vitamin E radi, kako pronaći zdrave vrste dodataka vitamina E rangirane za njegovu upotrebu i kako optimizirati svoje zdravlje dobrim količinama vitamina E. Također, naučite kada je najbolje izbjeći i vitamin E .

Ovaj post sadrži pridružene veze. Za više informacija posjetite stranicu otkrivanja.

Sadržaj

najbolji vitamin E za zdravlje srca za zdravlje prostate za vrijednost vitamina ebest vitamina e kože vitamin vitamina vitamina etima vitamina ethe osam vrsta vitamina et -ethe tokoferola Tokotrienolssafety vitamina Eplementssintetskog vitamina e opasnosti vitamina e stope nedostatka manjka Simptomi ESvitamin e Defekciju uzrokuju identitet vitamina ebenefita tokotrienolstotina (vitamina, može se smanjiti zdravi konkutalni oblik [R]: gama-tokotrienol u hrani (na 100 mg) [r]: Alfa-tokoferol benefinetionpha-tokoferol sadržaj hrane (na 100 g): beta-tokoferol u hrani (na 100 g): gama-tokoferol u hrani ( po 100 g): Kako dobiti dovoljno vitamina evitamina e istraživanja manjssummary

najbolji vitamin E za zdravlje srca

Zdravo podrijetlo u Nutrabio sadrži 100% dnevne vrijednosti Za tokoferole plus 312 mg miješanih tokoferola (puni spektar) koji se prirodno dobiva iz djevičanskog palminog ulja. Većina proizvoda ne sadrži cijeli spektar tokoferola, ali ovaj to čini. Odlična kupovina i za tocotrienols i dobiva sjajne kritike.

Carlson-E-GEMS elite sadrži 400 IU vitamina E s tokoferolima & amp; Tokotrienoli za zdravlje srca i optimalni antioksidans sadržaj. Ovo je dvomjesečna opskrba potpuno prirodnom vitaminom E od ugledne tvrtke koja zadovoljava stroge standarde kvalitete i certificirana je GMP. Među najboljim prirodnim dodacima vitamina e jer se tokotrienoli prirodno dobivaju iz palminog ulja.

Integrativni terapeutici puni tokoferol vitamin e sadrže 400 IU od prirodnog vitamina E kao alfa-tokoferol i 50 mg miješanih tokoferoli. Ovaj vitamin E je dobar za srce jer je izrađen od prirodnog vitamina E bez punila i bez dodataka. Također, bez alergena, uključujući pšenicu, mliječne proizvode, kukuruz i soju. Integrative Therapeutics vrlo je ugledna tvrtka s GMP certifikatom, a također i s Emerson -ovim statusom partnera kao partnera EQP Gold. NSF certificiran i visoko ocijenjeni proizvod.

Najbolje za zdravlje prostate

vitalne hranjive tvari e sukcinat: Ako tražite vitamin E za zdravlje prostate, ovo je dobra oklada. Vitamin E sukcinat, također poznat kao suhi vitamin E, može pomoći u smanjenju rizika od raka prostate, a razina PSA može se smanjiti i s ovim oblikom vitamina E. Iako je potrebno više kliničkih ispitivanja da bi se to potvrdilo, vitalna brend hranjivih sastojaka vitamina e sucinata je Visoko ocijenjene najbolje vitamin E kapsule i bez svih glavnih alergena. *Imajte na umu da je ovo onaj vitamin E koji preporučujem da nije potpuno prirodno, ali tvrtka je ugledna i da je također GMP certificirana i veganska je za one koji traže ovu značajku.

sada suhi vitamin E koji je D alfa-tokoferil sukcinat sadrži 400 IU po kapsuli koja sadrži vrstu vitamina E koji može biti zaštitni za zdravlje prostate i prevenciju raka. Suhi vitamin E bolji je za neke ljude koji teško upijaju masnoću u svojoj prehrani. Veganski i bez alergija i napravljeni u postrojenju za certifikat GMP-a.

Najbolja vrijednost Vitamin E

Solgar Natural Source Vitamin E je mješavina prirodnog alfa tokoferola, a također sadrži prirodne mješovite mješovite tokoferoli. Sadrži 400 IU vitamina E po gelcapu. Ako tražite dobru vrijednost za vitamin E koji je vrlo ocijenjen, ovo je vaša najbolja oklada. Jedina mana je da ne sadrži tokotrienol. Solgar vitamini su certificirani GMP i ovo je dodatak bez soje.

Jarrow formule toco-Sorb je potpuno prirodni vitamin e s punim spektrom tokotrienola i prostovit sastojci pogledaj sad ovo također sadrži alfa-tokoferol u umjerenoj dozi od 19 IU ili 90% dnevne vrijednosti. Sadrži 375 mg tokotrienola. Ovo je možda najjeftiniji prirodni vitamin E vani koji je ujedno i GMP certificiran i dobiva sjajne ocjene za vruće bljeskove, pa čak i za perifernu neuropatiju.

Naturelo vitamin E – organski vitamin E kapsule na 180 mg (300 IU (300 IU ) svaki. Sadrži prirodne miješane tokoferole iz organske cjelovite hrane. Ovaj je dodatak jedna od najboljih vrijednosti za prirodne dodatke vitaminu E i sadrži 90 -dnevnu opskrbu.

Najbolje ulje za kože vitamina E

Contents